
Οι Αξίες και η Παράδοσή μας

Η ιστορία της Κρητικής διατροφής και της κρητικής μαγειρικής είναι μια αδιάκοπη παράδοση που ξεκινά από τη Μινωική εποχή και φτάνει μέχρι τις μέρες μας.
Οι διαχρονικές αξίες της κρητικής κουζίνας αποτέλεσαν αρχές για τον Λάμπρο και τη Σοφία Τσαγαράκη όταν άνοιξαν την ταβέρνα Drossia το 1974.
Εμείς, με τη σειρά μας, συνεχίζουμε την παράδοση συνδυάζοντας αυτές τις αξίες με φρέσκα βότανα και λαχανικά από τον δικό μας κήπο, δημιουργώντας παραδοσιακά πιάτα.

Η Κουζίνα του Drossia

Η φιλοξενία, η εξυπηρέτηση, η ευγένεια,
τα ποιοτικά υλικά, η γεύση, η χαλάρωση,
η φύση και η αισθητική είναι τα συστατικά
που συνδυάζουμε καθημερινά στο
Drossia Traditional Restaurant,
ώστε να προσφέρουμε σε κάθε επισκέπτη
μια μοναδική εμπειρία.
Κουζίνα: Ελληνική & Μεσογειακή